Descargar EBOOK Esperant mister bojangles autor OLIVIER BOURDEAUT gratis online


Descargar EBOOK Esperant mister bojangles autor OLIVIER BOURDEAUT gratis online Título Del Libro: Esperant mister bojangles
El autor del libro: OLIVIER BOURDEAUT
El editor: S.A.) SALAMANDRA (PUBLICACIONES Y EDICIONES SALAMANDRA
ISBN 13: 9788416310203
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 462 Kb

Read full description of the books:Celebrada amb un entusiasme desbordant per la crítica i els llibreters francesos, que la van catapultar al primer lloc en les llistes de llibres més venuts el 2016, aquesta deliciosa novel•la hipnotitza el lector no només amb les seves imatges d’aire surrealista, sinó també pel sentit de l’humor i la subtil malenconia que emana de les seves pàgines, que harmonitzen amb la cançó que ha inspirat el títol. Un text que arrenca amb un to d’enganyosa frivolitat i que, a mesura que avança el relat, quasi imperceptiblement, va calant en les zones més sensibles de l’esperit fins a culminar amb una emoció intensa i profunda.
Davant la mirada absorta del seu fill, una parella embriagada d’amor balla al so de Mr. Bojangles, de Nina Simone. L’escena, màgica, vertiginosa, només és un record més dels molts que broten de la memòria del protagonista de la història, que rememora una infància marcada per l’excentricitat d’uns pares amb un estil de vida aliè a qualsevol convenció social. El pare, la vitalitat feta persona, no concep una vida assossegada i monòtona —fins al punt de «rebatejar» la seva dona amb un nom diferent cada dia—, i la mare, capaç d’interpretar tot tipus de papers amb la convicció de l’il•lusionista més avesat, fa que la rutina familiar sigui una festa perpètua, un espai on només caben el plaer, la fantasia i l’amistat. Tanmateix, a poc a poc, comença a entreveure’s que aquest univers ple de poesia, de quimeres, de moments meravellosos, s’assenta sobre un precari sentit de la realitat, i que, quan les cançons i els somnis arribin a la fi, el despertar pot ser molt dolorós.


El autor es OLIVIER BOURDEAUT escribió un interesante libro titulado Esperant mister bojangles. El libro de la publicó la editorial S.A.) SALAMANDRA (PUBLICACIONES Y EDICIONES SALAMANDRA, y en este momento por el libro de Esperant mister bojangles PDF ISBN (9788416310203) es necesario pagar 16.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Esperant mister bojangles EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor OLIVIER BOURDEAUT, que te pueden gustar, igual que el libro de Esperant mister bojangles EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Esperant mister bojangles EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Esperant mister bojangles PDF
Descargar en EPUB Esperant mister bojangles EPUB
Descargar en DOC Esperant mister bojangles DOC
Descargar en TXT Esperant mister bojangles TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Esperant mister bojangles


Lucas

Un buen libro, pero a mí algo que no ha bastado))

Iker

Simplemente acerca de la difícil!

Elena

De cañerías, de hermoso diseño del libro(((

Ruben

Un buen libro!

Ainhoa

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco
Añadir comentario
Descargar EBOOK Esperant mister bojangles autor OLIVIER BOURDEAUT gratis online

PDF: esperant-mister-bojangles.pdf Esperant mister bojangles PDF
EPUB: esperant-mister-bojangles.epub Esperant mister bojangles EPUB
DOC: esperant-mister-bojangles.doc Esperant mister bojangles DOC
TXT: esperant-mister-bojangles.txt Esperant mister bojangles TXT